Tortilla kartoffelpizza

Madplan uge 48

Weekenden står for døren, og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne uge består den blandt andet af RISENGRØD – da det jo er den 1. december på torsdag og det skal selvfølgelig fejres. Derudover består madplanen af mørksej med franske ærter og mos, pizza med mascarpone og kartofler, kylling lollipops med ovnbagte kartofler med parmesandressing og mange andre skønne og nemme hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 48

Mandag: Enchiladas med kylling og smeltet cheddar

Tirsdag: Blomkålsrisotto med kylling, ærter og serranoskinke

Onsdag: Tortilla pizza med kartofler og mascarpone

Torsdag: Risengrød

Fredag: Kyllingelollipops, sprøde kartofler og parmesandressing

Lørdag: Mørksej svøbt i serranoskinke med mos

Søndag: Fish and chips

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, og af den ene halvdel kan I lave enchiladas, som I kan fylde med kylling og toppe med smeltet cheddar. Den sidste del af fileterne kan I bruge om tirsdagen til at lave blomkålsrisotto (kom eventuelt mascarpone i) med ærter og serranoskinke. Har I tortillas fra om mandagen tilovers, kan I bruge den om onsdagen til at lave pizza med mascarpone og kartofler.

På torsdag er det 1. december og den står naturligvis på risengrød. Sørger I for at lave en stor portion risengrød, kan I lave klatkager eller vafler af resterne – eller selvfølgelig risalamande. Fredag kan I lave kyllinge lollipops med sprøde kartofler og parmesandressing

Lørdag står den på mørksej svøbt i serranoskinke med en cremet mos med ærter plus lidt ala franske ærter. Har I købt ekstra mørksej om lørdagen, kan I om søndagen brugen resten til at lave fish and chips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortilla kartoffelpizza