Madplan uge 51

Hvide chokoladetrøfler med kokos

Hvide chokoladetrøfler. Jeg elsker chokoladetrøfler og specielt til jul, synes jeg de fungerer fantastisk. Dog har jeg tidligere kun smagt, og lavet dem med mørk chokolade, men fik den ide at prøve med hvid chokolade og det kan absolut kun anbefales.

KOKOS OG HVID CHOKOLADE

Chokoladetrøfler er noget af det nemmeste at lave og består samtidig af ganske få ingredienser. Fløden skal bare varmes og blandes sammen med et par småting som hvid chokolade, på køl, trilles til kugler og rulles i kokos og så er der den lækreste lille chokoladetrøffel.

Lignende opskrifter: Juletrøfler med ristet hasselnødder, chokoladetrøfler med dadler, dadelkugler, kakaokugler, havregrynskugler og chokoladetrøfler på bønner.

OPSKRIFT 12-14 kugler

Ingredienser

270g hvid chokolade

50g kokosmel

1 dl cremefine 19% eller piskefløde

 

Fremgangsmåde

  1. Kom cremefine eller piskefløde i en gryde og giv det et hurtigt opkog. Skær den hvide chokolade i mindre stykker og varm den i mikroovnen eller over et vandbad.
  2. Når chokoladen er smeltet sammen, kommes den varme cremefine over og det hele røres godt sammen. Tilføj kokos, rør det rundt og stil på køl et par timer.
  3. Lav små kugler med en ske, tril dem i kokosmel og stil på køl til de skal spises.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 51