Pastaret med græskar og kylling

Klatkager af risengrød med revet æble

Her får I en nem og en anderledes opskrift på klatkager, hvor jeg har tilføjet lidt revet æble og kanel. Det er ikke de traditionelle klatkager, men de smager forrygende.

REVET ÆBLE I KLATKAGERNE

Jeg laver næsten altid for meget risengrød, når jeg skal have det til aftensmad, men så har jeg jo en undskyldning for at lave klatkager af resterne. Klatkager er utrolig nemme at lave og består af ganske få ingredienser. De kan enten spise som dessert, til morgenmad eller som en lille eftermiddagssnack.

Jeg spiser ofte syltetøj til min klatkager, men I kan også spise dem med bærkompot eller æblekompot og lidt græsk yoghurt. I kan også komme is, sukker eller nutella ovenpå – det smager også rigtig godt kan jeg forsikre jer.

Lignende opskrifter: Risengrød, klatkager og risengrødsvafler.

OPSKRIFT 6-8 stk.

Ingredienser

250g kold risengrød

1 revet æble

1 æg

1 spsk mel eller havregryn

1 tsk vaniljesukker

Lidt sødemiddel

0,5 tsk kanel (kan undlades)

 

Fremgangsmåde

  1. Kom den kolde risengrød i en skål sammen med æg og rør det stille og roligt sammen.
  2. Riv et æble og vend det i grøden sammen med mel, vanilje, sødemiddel og kanel.
  3. Find en pande frem, kom lidt fedtstof på panden, tilføj 1 stor spsk dej til hver klatkage og steg dem i 2 minutter på hver side.
  4. Server med lidt flormelis og syltetøj.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastaret med græskar og kylling