Madplan uge 49

Hvid chokolade med cornflakes og hasselnødder

En lækker lille snack! Jeg elsker snacks og specielt dem som består af chokolade… og blandes den med nødder, så er jeg rimelig tilfreds. Jeg har her også tilføjet lidt cornflakes, som giver en masse sprødhed.

CHOKOLADE SNACK

Denne snack består af kun 3 ingredienser, nemlig hvid chokolade, cornflakes og ristet hasselnødder. Jeg rister altid mine hasselnødder før brug, mest fordi jeg ellers ikke kan tåle dem, men også fordi nødderne smager af så meget mere, når de først har været en tur i ovnen. I kan sagtens undlade at riste dem, men jeg vil til hver en tid anbefales det.

Lignende opskrifter: marcipan med nougatmasse med cornflakes, cornflakestoppe med mælkechokolade, cornflakesbidder med peanutbutter og chokoladebidder med hasselnødder og mandler.

OPSKRIFT 15 stk.

Ingredienser

150g hvid chokolade

55g ristet hasselnødder

55g Easis cornflakes

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at riste hasselnødderne ved 150-160 grader i 20 minutter og lad dem køle af.
  2. Smelt hvid chokolade over vandbad eller i mikroovnen.
  3. Hak nødderne og vend dem i chokoladen sammen med cornflakes. Kom massen i en brødform og stil på køl til chokoladen er stivnet.
  4. Skær i passende størrelser og nyd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 49