Klatkager af risengrød med revet æble

Madplan uge 49

Det er blevet fredag og det er tilmed den første december. Vi skal til at tage hul på julemåneden og julehyggen kan for alvor gå i gang. Udover at der i næste uge måske skal laves julelækkerier som norske klejner, vaniljekranse, konfekt, specier med chokolade og meget andet, så skal der også laves aftensmad, så her får I næste uges madplan. Denne gang består madplanen blandt andet af Tikka Chicken Masala, tortillapizza, stegt kål, braiserede nakkesteg og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 49

Mandag: Stegt kål

Tirsdag: Pitabrød med ærtefalafler, hummus, syltet rødløg og salat

Onsdag: Tikka Chicken Masala

Torsdag: Vintersalat med tørret figner, friske æbler og kylling

Fredag: Tortilla kartoffelpizza med serranoskinke og pesto

Lørdag: Braiserede nakkesteg med rodfrugtmos

Søndag: Fiskefrikadeller

Madag står den på stegt kål. Tirsdag kan I bage pitabrød, som I kan fylde med ærtefalafler, hummus, syltet rødløg og friske grøntsager. Onsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, hvor I af den en del kan lave Tikka Chicken Masala, hvortil I kan servere naanbrød med hvidløg og persille eller de resterende pitabrød fra om tirsdagen. Den anden del kylling kan I stege og bruge i en lækker vintersalat med blandt andet tørret figner, friske æbler og den stegte kylling.

Fredag står den på en super nem gang aftensmad bestående af tortilla kartoffelpizza, som I kan toppe med lidt hjemmelavet pesto, dertil kan I servere en frisk og lidt spicy agurkesalat. Lørdag kan I lave braiserede nakkesteg med rodfrugtmos. Søndag står den på fiskefrikadeller med remoulade og hjemmebagt rugbrød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klatkager af risengrød med revet æble