Madplan uge 49
Det er blevet fredag og det er tilmed den første december. Vi skal til at tage hul på julemåneden og julehyggen kan for alvor gå i gang. Udover at der i næste uge måske skal laves julelækkerier som norske klejner, vaniljekranse, konfekt, specier med chokolade og meget andet, så skal der også laves aftensmad, så her får I næste uges madplan. Denne gang består madplanen blandt andet af Tikka Chicken Masala, tortillapizza, stegt kål, braiserede nakkesteg og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
Madplan uge 49
Mandag: Stegt kål
Tirsdag: Pitabrød med ærtefalafler, hummus, syltet rødløg og salat
Onsdag: Tikka Chicken Masala
Torsdag: Vintersalat med tørret figner, friske æbler og kylling
Fredag: Tortilla kartoffelpizza med serranoskinke og pesto
Lørdag: Braiserede nakkesteg med rodfrugtmos
Søndag: Fiskefrikadeller
Madag står den på stegt kål. Tirsdag kan I bage pitabrød, som I kan fylde med ærtefalafler, hummus, syltet rødløg og friske grøntsager. Onsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, hvor I af den en del kan lave Tikka Chicken Masala, hvortil I kan servere naanbrød med hvidløg og persille eller de resterende pitabrød fra om tirsdagen. Den anden del kylling kan I stege og bruge i en lækker vintersalat med blandt andet tørret figner, friske æbler og den stegte kylling.
Fredag står den på en super nem gang aftensmad bestående af tortilla kartoffelpizza, som I kan toppe med lidt hjemmelavet pesto, dertil kan I servere en frisk og lidt spicy agurkesalat. Lørdag kan I lave braiserede nakkesteg med rodfrugtmos. Søndag står den på fiskefrikadeller med remoulade og hjemmebagt rugbrød.
Ingen kommentarer endnu