Snickers bidder

Madplan uge 46

Så har jeg fået skrevet min madplan for den kommende uge ind. Jeg er ikke helt sikker på, at den kommer til at holde 100%, da jeg muligvis har et par nye opskrifter, som jeg måske skal have testet, hvis jeg får tid og lyst. Godt nok skal jeg arbejde hjemme hele næste uge med en eksamensopgave, så det er jo dejligt med et afbræk, men indimellem passer det bare ikke så godt ind i skriveriet.

Et par af retterne ligger allerede inde på bloggen og jeg har linket til opskrifterne nedenfor. Derudover har jeg som sædvanlig også linket til opskrifter, som minder lidt om. Så I på den måde måske kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 46

Mandag: Kyllingelår med salat

Tirsdag: Gammeldags grydesteg

Onsdag: Kylling/spaghettiret

Torsdag: Fyldt svinemørbrad med rodfrugter

Fredag: Pizza

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Gammeldags kyllingesteg

Opskriften på mandag bliver en tester, som jeg skal lave i samarbejd med Frijsenborg, men jeg har ikke helt besluttet mig for, hvad jeg skal lave. Jeg har tidligere lavet 5 forskellige opskrifter i samarbejde med Frijsenborg, og dem kan I finde her, her, her, her og her.

Opskriften på gammeldags kyllingesteg kan I finde her. Derudover har jeg et par forskellige kylling/spaghetti lignende retter og dem kan I finde her og her. Jeg har en del forskellige opskrifter på pizzabunde liggende på bloggen, og hvis I trykker på dette link, så kommer I til et indlæg, hvori jeg har samlet alle min pizzabunde opskrifter. Her kan I finde en opskrift på svinemørbrad i flødesauce og her svinemørbrad i svampesauce.

#Bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snickers bidder