Avocado kyllingesalat i wraps

10 mest populære indlæg i marts 2020

Marts måned er slut og vi har tager hul på april. En måned som nok kommer til at se noget mere anderledes ud, end hvad nogen af os havde regnet med for 3 uger siden. Vi må håbe på det bedste – passe på hinanden og os selv – så skal det hele nok snart blive godt igen. For at bibeholde en smule normalitet i denne kaotiske tid, så har jeg som sædvanlig samlet de 10 mest populære indlæg for den forgangne måned.

Der er ingen tvivl om at I har være mest interesseret i opskrifter fra de søde køkken. Eftersom en del af os går hjemme i øjeblikket, så er der jo også tid til at gå i køkkenet og lave en masse lækkerier – i dette tilfælde – lidt sundere lækkerier. Hvilket jeg kan fornemme, at mange af jer har gjort 🙂

MEST POPULÆRE INDLÆG I MARTS

1. Der er ingen tvivl om hvilken opskrift I har været mest interesseret i i marts måned. Min kanelkage lavet på kikærter vinder stort – og den er dælme også lækker.

2. På anden pladsen er opskriften på snickers bidder landet, det er en opskrift som næsten lander på denne liste hver måned.

3. Mine proteinboller har også været i højkurs den forgange måned. Det er en relativ ny opskrift, som allerede har været meget besøgt, men de er altså også lækre. Jeg selv bager dem hver uge.

4. Karamelsnitter bestående af en sprød mandelbund, toppet med en karamelsauce uden tilsat sukker, men lavet på kokosmælk og et par ting fra EASIS, samt et godt lag chokolade.

5. En ide til en nem og lækker snack kan være disse bananmuffins med marcipan og lys chokolade. Bananmuffins er bare lækre, og er en god måde at få brugt de halvkedelige brune bananer på.

6. Endnu en raw bar er landet på liste. I er ligesom jeg ret vilde med disse barer, specielt dem med karamel, men jeg forstår jer. Det er disse saltet karamel/mandelbar.

7. Jordskokkechips er igen igen landet på listen, selvom det er en meget gammel opskrift, som jeg sjældent gør opmærksom på, så er I ret glade for den.

8. Mine træstammer uden tilsat sukker er også kommet på listen. Det er også en af mine favoritter – både her på bloggen, men også generelt 🙂 Jeg elsker træstammer.

9. Endnu en opskrift, hvor man kan bruge de lidt kedelige bananer er dette bananbrød med saltet mandler. Det er så lækkert og kan også bruges til at lave french toast af.

10. Som den eneste opskrift fra det salte køkken er opskriften på disse flade kyllingefrikadeller med avocadomos.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avocado kyllingesalat i wraps