Wok med hakket kød, grøntsager og nudler - en nem og lækker hverdagsret

Madplan uge 34

Det er igen blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Sommeren er ved at være slut, eller sommerferien for de fleste af os lakker mod ende, og hverdagen skal så småt i gang igen. For at være sikker på, at man få lækker og nem aftensmad i hverdagen, kan det være behjælpeligt med en madplan, så man ikke ender med at vælge en af de 10 ‘sædvanlige’ retter. Derfor håber jeg at disse madplaner kan hjælpe jer i hverdagen, så jeres aftensmad bliver lækker og varieret.

Madplan uge 34

Mandag: Wok med grøntsager og hakket kød

Tirsdag: Cannelloni med kålsalat

Onsdag: Laksesalat med æg og rejer

Torsdag: Chili con carne

Fredag: Bagt chili con carne

Lørdag: Hel kylling med parmesan, ovnbagte kartofler og salat

Søndag: Spansk bondesalat

Mandag står den på en ret ny ret her på bloggen nemlig en skøn og nem wokret med en masse grøntsager og hakket kød. Køber i en stor portion hakket kød om mandagen, kan I tirsdag lave cannelloni af resten og servere kålsalat med blåbær og pinjekerner til.

Onsdag kan I lave laksesalat ovenpå lidt blandet grøntsager og med rejer og æg til. Dertil kan I spise rugbrød eller måske bage et flute, surdejsboller vendt i sesamfrø eller koldhævede grove boller med en masse kerner. Resterne af laksesalaten kan I tage med på job torsdag til frokost.

Torsdag kan I lave en helt almindelig omgang chili con carne. Ellers kan I prøve min con carne med kylling eller med nakkefilet. For at gøre det nem for jer selv på fredag, kan I lave en dobbelt poriton chili con carne om torsdagen og bruge resten til at lave bagt chili con carne om fredagen.

Lørdag står den på helstegt kyllingesteg smurt i parmesanost og krydderurter med ovnbagte kartofler til og måske en tomatsalat. Resterne af kyllingen kan I bruge om søndagen til at lave spansk bondesalat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wok med hakket kød, grøntsager og nudler - en nem og lækker hverdagsret