Cremet grønkålssalat med granatæble, æble og saltet mandler

Madplan uge 48

Det er blevet lørdag og vi skal snart til at tage hul på en ny uge, ja vi skal selvfølgelig lige nyde weekenden. Men i anledning af lørdagen, skal I som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang består af en masse skønne retter inspireret fra forskellige verdenshjørner. Der er både fra det engelske-, græske-, danske- og mexikanske køkken. Så jeg håber, I alle kan finde lidt inspiration i nogle af retterne.

Madplan uge 48

Mandag: Græske kyllingelår med ris og tzatziki

Tirsdag: Shepherds pie

Onsdag: Kyllingefrikadeller med avocadomos

Torsdag: Stegte nakkekoteletter

Fredag: Chili con carne på nakkefilet

Lørdag: Kyllingelår med rodfrugter og tranebær

Søndag: Æggewraps med kylling

Mandag står den på græske kyllingelår med gule ris og tzatziki. Tirsdag kan I købe en stor portion hakket kød, så I kan lave Shepherds Pie og resten af det hakket kød, kan I bruge onsdagen til at lave kyllingefrikadeller med avocadomos. Dertil kan I servere pommes.

Torsdag kan I købe en stor nakkefilet, skære et par nakkekoteletter og stege dem sammen med forårsløg og spidskål med en sennepsdressing. Eventuelt kan I servere knuste kartofler eller knuste jordskokker til. Resten af stegen kan I bruge om fredagen til at lave chili con carne.

Lørdag står den igen på kyllingelår (så I kan evt. købe en stor portion om mandagen og fryse ned), denne gang med rodfrugter og tranebær. Søndag kan I lave nogle nemme æggewraps med grøntsager og kylling – tilovers fra kyllingelårene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet grønkålssalat med granatæble, æble og saltet mandler