Pavlova med mandler - toppet med vaniljecreme og friske bær

Madplan uge 34

Her får I næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af en helt ny opskrift, nemlig en skøn og velsmagende grøn tærte. Jeg kalder den ‘grøn træte’ både fordi den er grøn, men også fordi den hovedsageligt består af grøntsager. Derudover består madplanen af både wok og risotto med tigerrejer og ikke mindst står den på risengrød på tirsdag, da der kun er 4 måneder til juleaften og det skal fejres.

Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.

MADPLAN UGE 34

Mandag: Kebabsalat

Tirsdag: Risengrød

Onsdag: Blomkålsrisotto med tigerrejer, ærter og svampe

Torsdag: Wok med rejer, kokos og broccoli

Fredag: Grøn tærte

Lørdag: Kyllingefileter toppet med tomat og mozzarella med kartoffelsalat

Søndag: Frikadellesandwich

Mandag står den på kebabsalat med hjemmelavet pommes. Tirsdag er det den 24 og der er kun 4 måneder til jul, så derfor står den selvfølgelig på risengrød.

Onsdag kan I købe en stor portion tigerrejer, så I kan lave blomkålsrisotto med ærter og svampe. I kan bruge denne opskrift, men bare droppe grøntsagerne og kyllingen og i stedet bytte det ud med ærter, rejer og stegte svampe. Torsdag kan I bruge de resterende tigerrejer i denne wokret med kokos og rød karry (igen bytter I bare kyllingen ud med tigerrejer).

Fredag kan I købe ekstra kyllingefileter, så I den ene dag kan lave denne lækre grønne tærte. Den sidste del af kyllingefileterne kan I toppe med tomater og mozzarella, hvortil I kan servere kartoffelsalat med ærter og avocado samt ciabattabrød. Søndag står den på frikadellesandwich med hjemmelavet remoulade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pavlova med mandler - toppet med vaniljecreme og friske bær