Øllebrød med Cremefine og bærkompot

Madplan uge 10

Så blev det igen lørdag og min madplan for den kommende uge, skal I selvfølgelig lige præsenteres for. Min aftensmad i næste uge bliver næsten kun gamle og ikke mindste nemme hverdagsretter. Jeg er ret optaget af mit speciale i øjeblikket og er ikke lige i stødet til at udvikle nye opskrifter.

Sidste i indlægget har jeg som sædvanlig linket til opskrifterne fra madplanen, eller retter som på en eller anden måde ligner.

Madplan uge 10

Mandag: Cannelloni fyldt med hakket kød, spinat og hytteost

Tirsdag: Svinemørbrad med rodfrugter og bønne pommes

Onsdag: Spansk bondesalat

Torsdag: Blomkålsrisotto med kylling, cherrytomater og spinat

Fredag: Blomkålstoast med gnave grønt

Lørdag: Coq au vin

Søndag: Rester

Opskriften på Cannelloni kan I finde her. Til retten er det lækkert med en dejlig salat som denne samt flute som I kan finde opskriften på her.

Jeg har her en opskrift med blomkålsrisotto med kylling, samt en hvor jeg har brugt både blomkålsris og råris, ligeså med kylling, og den ligger her. Her ligge en ‘risotto’ lavet på perlebyg og råris med mørksej.

Onsdag må det meget gerne være noget nemt og lækker, som en god salat, og her kan I finde opskriften på min spanske bondesalat.

For at få brugt hele blomkålen kan I fredag lave blomkålstoast. Det smager skønt og er dejligt nemt og lækkert – opskriften ligger her. Bryder I jer ikke om toast, så kan I jo altid lave blomkålspizza.

Lørdag må det gerne være lidt ekstra lækkert, så der kan I eksempelvis lave denne skønne franske klassikere, nemlig coq au vin. Her passer et stykke flute også godt til, så I kan jo lave en stor portion mandag og fryse ned til lørdag.

Søndag kan man spise rester fra lørdag, eller hvis der er andet tilbage fra ugen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øllebrød med Cremefine og bærkompot