karamelliseret banankage med kokostopping

Madplan uge 6

Her får I næste uges madplan, som jeg har prøvet at sammensætte, så både grøntsager og kødudskæringer går igen. For på den både at undgå for meget madspild. Madplanen består blandt andet af hjemmelavet pitabrød med kylling og coleslaw, koteletter, stegte blomkålsris med kylling og grøntsager samt chili con carne – på 2 forskellige måder, og hvor jeg i indslaget her har linket til 3 forskellige slags chili con carne. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 6

Mandag: Fajitas med stegte grøntsager

Tirsdag: Stegte blomkålsris og brune ris med kylling og grøntsager

Onsdag: Brasede kartofler med kotelet, svampesauce og ærter

Torsdag: Chili con carne med nakkesteg

Fredag: Bagt chili con carne

Lørdag: Butterfly chicken med tomatsalat

Søndag: Pitabrød med kylling og coleslaw

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter så I af den ene del kan købe fajitas med stegte grøntsager og tortillas. Den anden del kylling kan I bruge til at lave stegte blomkålsris og brune ris med kylling og grøntsager.

Onsdag står den på brasede kartofler med nakkekotelet (som I eventuelt kan panere), svampesauce og kogte ærter. Sørger I for at købe en kæmpe nakkesteg, kan I bruge den resterende nakkesteg på chili con carne. Fredag kan I komme den resterende chili con carne i et fad, toppe med cheddar, komme den i ovnen, og dermed forvandle resterne til bagt chili con carne.

Lørdag kan I lave butterfly chicken med tomatsalat, hvortil I kan servere pommes og fetadip. Den resterende del kylling kan I om søndagen komme i pitabrød med coleslaw og resterne af tomatsalaten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

karamelliseret banankage med kokostopping