Agurkesalat med chili og krydderurter

Madplan uge 19

Næste uges madplan ligger nu klar til jer her i indslaget. Det er igen blevet lørdag, vi følger traditionens tro, og I skal som sædvanlig have madplanen for den kommende uge – nemlig uge 19. Denne gang består madplanen blandt andet af chili con carne på 2 forskellige måder og meatza med pepperoni og parmesanost. Derudover står der både laks og kyllingefileter på menuen. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad.

Madplan uge 19

Mandag: Blomkålsrisotto med squash, kylling og svampe

Tirsdag: Blomkålstaco med krydrede kylling, rødløg og blandet grøntsager

Onsdag: Chili con carne

Torsdag: Meatza med pepperoni

Fredag: Bagt chili con carne

Lørdag: Laks med knuste kartofler, agurkedressing og agurkesalat

Søndag: Laksesalat i sandwichbrød

Mandag kan I lave blomkålsrisotto med squash, kylling og svampe. Sørger I for at købe ekstra kylling og et stort blomkålshoved, kan I tirsdag lave blomkålstaco med krydrede kylling, rødløg og blandet grøntsager.

Onsdag kan I lave en stor portion chili con carne, som I kan servere med guacamole, salsa, creme fraiche og tortillas. Torsdag kan I lave meatza – altså en pizza, hvor bunden er lavet på hakket kød. Denne meatza har jeg toppet med ost, pepperoni, rødløg og peberfrugt. Den ekstra store portion chili con carne, som I laver om onsdagen, kan I fredag forvandle til bagt chili con carne med en masse ost.

Lørdag står den på laks med knuste kartofler, agurkedressing og agurkesalat. Hvis I steger en ekstra portion laks, kan I søndag lave laksesalat af resterne, som I kan komme i et sandwichbrød, en græskarbolle eller mellem 2 stykker surdejsbrød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Agurkesalat med chili og krydderurter