De 10 mest populære indlæg i januar 2021

Madplan uge 6

Det er igen blevet lørdag og I skal selvfølgelig have madplanen for uge 6. Næste uges madplan består blandet andet af en skøn tærte med gedeost, braiserede nakkefilet med cremet kartoffel/knoldsellerimos, rispapirruller med kylling og grøntsager og en masse andre skønne retter. Jeg håber, at I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.

Madplan uge 6

Mandag: Kyllingeoverlår i flødesauce med cherrytomater og spinat

Tirsdag: Pariserbøf

Onsdag: Tærte med oksekød og gedeost

Torsdag: One pot risret

Fredag: Rispapir med kylling

Lørdag: Braiserede nakkefilet

Søndag: Nakkekoteletter med broccolisalat

Mandagen starter med en lækker kyllingeret bestående af kyllingeoverlår i den lækreste cremet flødesauce med spinat, svampe og cherrytomater. Køber I en stor portion hakket oksekød kan I tirsdag lave pariserbøf, og onsdag kan I lave tærte med hakket oksekød og gedeost.

Torsdag står den på en skøn og nem hverdagsret bestående af denne one pot risret. Sørger I for at købe en ekstra portion kyllingefileter, kan I bruge resten af kyllingen om fredagen til at komme i rispapirruller sammen med lidt blandet grøntsager.

Lørdag kan I købe en stor nakkefilet. Halvdelen kan I bruge til at lave braiserede nakkefilet med en cremet kartoffel/knoldsellerimos. Søndag kan I skære den sidste del nakkefilet til bøffer og servere dem sammen med en broccolisalat, ovnbagte kartofler med serranoskinke og fetadip med hvidløg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 10 mest populære indlæg i januar 2021