Grove varme hveder

10 mest populære indlæg i april 2020

April måned er allerede slut og vi har taget hul på maj. Denne april har muligvis været den underligste april måned i mange år, og maj bliver nok også noget anderledes. Dog lader det til at hverdagen så småt er ved at vende tilbage til normalt. Men der kommer nok til at gå lang tid, før tingene er helt tilbage til det ‘normale’, hvis vi da overhovedet kan huske, hvad det normale er.

Ikke desto mindre prøver jeg at holde lidt fast i en form for normalitet. Derfor laver jeg stadig disse lister, som jeg synes er ganske sjove, at give mig i kast med. Jeg samler de 10 mest populære indlæg, som næsten altid er opskrifter fra den forgangne måned. Det sjove er, at de opskrifter I finder mest spændende, ikke altid stemmer overens med mine forventninger.

MEST POPULÆRE INDLÆG I MARTS

1. Aprils mest populære opskrift er min bananchiagrød med peanutbutter og chokolade. Det er en skøn gang morgenmad, som kan forberedes dagen før, hvilket er rigtig rart.

2. En opskrift som jeg selv er ret vild med er disse karamelsnitter, som beatår af en sprød mandelbund, hjemmelavet karamel lavet på kokosmælk og en god portion chokolade. Denne opskrift har I også været ret interesseret i den sidste måneds tid.

3. Disse banan/havregrynscookies er en af de aller første opskrifter, som jeg lavede, da jeg startede mit vægttab. De er super lækre og nemme at bikse sammen og man kan i princippet fylde dem med præcis det man selv foretrækker. Det behøver ikke kun være chokolade, men nødder, rosiner mm. fungerer også godt.

4. Bananopskrifter har åbenbart været i højkurs i april måned, for opskriften på mit bananbrød uden mel, smør og sukker har I også været ret interesseret i. Jeg har fyldt dette bananbrød med saltet mandler, men som jeg har skrevet ovenover, kan man også i denne opskrift tilføje alt fra nødder, chokolade, marcipan, kokos, rosiner mm.

5. Igen er min opskrift på jordskokkechips kommet på listen, hvilket jeg er ret imponeret over, da det er en utrolig gammel opskrift, som jeg sjældent gør opmærksom på.

6. Disse banan/hytteostpandekager har jeg selv lavet utrolig mange gange i april måned. Jeg laver en stor portion af gangen og opbevar dem i en plastikbøtte 4-6 dage i køleskabet. Pandekagerne fungerer godt til både morgenmad, dessert og som en lille eftermiddagssnack.

7. En saltet opskrift er såmænd også kommet på listen, nemlig en ret ny opskrift på en ‘one pot pasta ret’ med kylling, grøntsager og ricotta. En lækker og nem gang aftensmad.

8. Jeg har den sidste månedstid eksperimenteret lidt med kikærter i kager og denne opskrift på kanelkage med kikærter toppet med en kakao/kaffecreme, har I været ret interesseret i – hvilket jeg godt forstår, den er nemlig virkelig god.

9. Endnu en halvgammel opskrift er landet på listen. Det er opskriften på mine knasende kakaotoppe, som er mega gode og som jeg egentlig snart selv skal lave igen.

10. Det sidste indlæg som er kommet på listen er opskrift på disse havregrødspandekager. De er lavet på en rest havregrød og er rørt sammen med lidt banan og æg. De smager skønt og det er samtidig en god måde at få brugt en rest havregrød på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove varme hveder