Sweet potato nachos med kylling - den lækrest mexikanske ret

Madplan uge 26

Uge 25 lakker mod ende, det er igen blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Vejret skulle gerne blive lækkert og varmt i næste uge, så de fleste af retterne er ret lette og friske, da jeg selv godt kan finde tunge og varme retter en smule kvalmende, når vejret er varmt.

Madplanen består blandt andet af en helt ny opskrift, som lige er kommet på bloggen, nemlig nachos lavet på søde kartofler, toppet med kylling og friske grøntsager. Derudover står den på spansk tortilla, svensk pølseret, butterfly chicken med en skøn tomatsalat og meget mere.

Madplan uge 25

Mandag: Fyldte søde kartofler

Tirsdag: Spansk tortilla med kylling og chorizo

Onsdag: Sweet potato nachos med kylling

Torsdag: Grillet svinemørbrad med

Fredag: Mørbradbøffer i svampesauce

Lørdag: Butterfly chicken med tomatsalat

Søndag: Svensk pølseret

Mandag kan I købe en stor portion søde kartofler, så I mandag kan lave bagte kartofler fyldt med grøntsager og oksekød og gemme resten af de søde kartofler til onsdag. Tirsdag kan I lave en skøn spansk tortilla med kyllingefilet, kartofler og chorizo.

Onsdag kan I bruge de resterende søde kartofler samt kyllingefileter (som I kan købe dobbelt portion af om tirsdagen), og lave disse sweet potato nachos med pulled chicken, tomater, agurk, rødløg, avocado og creme fraiche.

Torsdag kan I købe 2 svinemørbrad og fylde den ene med smøreost, soltørret tomater og persille og svøbe den i bacon eller serranoskinke. Dertil kan I servere knuste kartofler med pesto og parmesanost, vandmelonsalat og tzatziki. Eventuelt kan I bage noget brød, som I kan servere til retten samt til om lørdagen. I kan eksempelvis bage et flute eller foccaciabrød. Fredag kan I bruge den anden mørbrad til at lave mørbradbøffer i svampesauce med en grøntsagsmos eller kartoffelmos.

Lørdag kan I købe en hel kylling og skære den ud til en butterfly chicken og server den med en skøn tomatsalat. Dertil kan I spise det sidste brød fra om torsdagen samt lave denne peberfrugtpesto. Søndag står den på svensk pølseret.

Får I ikke brugt alle jeres søde kartofler, kan I eksempelvis lave denne lækre svampede brownie med søde kartofler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweet potato nachos med kylling - den lækrest mexikanske ret