Skinkesalat - nemmeste opskrift på hjemmelavet skinkesalat

10 mest populære indlæg i oktober 2020

Oktober er allerede slut og vi har taget hul på november måned. Som sædvanlig har jeg her samlet de 10 mest populære indlæg, som næsten altid kun består af opskrifter, fra den forgangne måned. Til en afveksling består listen ikke kun af opskrifter fra det søde køkken, det er ellers næsten altid tilfældet, men flere opskrifter på bagværk, chips og dip har også fundet vej til denne liste. OG så er opskriften på min grove risengrød ligeså kommet på listen, hvilket jo er helt forståeligt, da det snart er december.

Mest populære indlæg i oktober 2020

  1. På førstepladsen er opskriften på mine ovnbagte jordkokke chips landet. En efterhånden meget meget gammel opskrift, men den virker til at være ret populær.
  2. En virkelig skøn og lækker opskrift på en cremet hummus – uden olie, er også kommet højt på listen. Den smager også utrolig godt og er samtidig ret kalorielet, eftersom der ikke er olie i.
  3. Opskriften på disse lækre små bidder med karamel, saltet peanuts og chokolade har I også været ret interesseret i i den forgangne måned – og jeg forstår jer.
  4. Min opskrift på grov risengrød er også landet på listen, men det er jo som sagt også snart december og der skal da smovses risengrød.
  5. Koldhævede gulerodsboller smager helt forrygende og de kan absolut kun anbefales. Udover at de smager skønt, så er de nemme at bikse sammen og kan laves dagen i forvejen.
  6. Endnu en halv gammel opskrift er kommet på listen, nemlig disse små grove calzone med ost og skinke.
  7. Skyrboller er igen igen kommet på listen. Opskriften er efterhånden blevet fast inventar på disse lister, men de smager også ret godt og er tilmed nemme at lave.
  8. Opskriften på en god solid gang morgenmad: Bircher mysli med kakao har I også været ret glade for, men det er altså også en skøn måde at starte dagen på.
  9. På niendepladsen er disse ‘Oreo’ lignende cookies med kakaokiks fra EASIS landet.
  10. Den sidste opskrift som er landet på listen er denne lækre fetadip med hvidløg og græsk yoghurt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skinkesalat - nemmeste opskrift på hjemmelavet skinkesalat