Stegt spidskål med revet parmesanost og citron

Madplan uge 8

Det er blevet lørdag og som sædvanlig skal I selvfølgelig have næste uges madplan. Madplanen består blandt andet af 2 lakseretter, som er meget forskellige, og en tredje lakseret som jeg har lagt på som alternativ til en af de andre retter. Der er både en opskrift på sesamristet laks og en mere almindelig dansk lakseret. Derudover består madplanen af butterfly chicken, ristet brød med pocheret æg og mange andre skønne retter.

Madplan uge 8

Mandag: Ristet brød med avocado, pocheret æg og kylling

Tirsdag: Stegte blomkålsris med kylling

Onsdag: Sesamristet laks og nudelsalat

Torsdag: Stegt laks med asparges og agurkedressing

Fredag: Kotelet med champignons a la creme og stegt spidskål med parmesanost

Lørdag: Butterfly chicken med marokkansk salat

Søndag: Chicken con carne

Mandag kan I købe en god portion kyllingefileter. Den ene halvdel kan I bruge til at lave en nem gang aftensmad bestående af ristet brød med kylling, avocado og pocheret æg. I kan enten købe et brød eller I kan bage jeres eget flute, gryde surdejsbrød eller et helt almindeligt grydebrød. Den anden del af fileterne kan I bruge om tirsdagen til at lave stegte ris med kylling.

Onsdag og torsdag står den på laks – dog lavet på 2 forskellige måder. Onsdag kan I lave en skøn nudelsalat med marineret sesamristet laks. Torsdag kan du lave stegt laks med asparges, agurkedressing og kartofler. Ønsker du noget nemmere om torsdagen, kan du I stedet lave laksesalat og spise det til et stykke brød. Fredag står den på stegte spidskål med citron og parmesan. Dertil kan I servere en kotelet enten med champignon a la creme eller en nem dyppelse som fetadip med hvidløg.

Lørdag kan I lave butterfly chicken med em marokkanskinspireret salat. Har I kyllingerester tilovers fra om lørdagen, kan I bruge den til at lave chicken con carne om søndagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stegt spidskål med revet parmesanost og citron