Tomatsalat med feta, forårsløg og rødløg

Den lækreste fudgy brownie

BROWNIE! Fudgy brownie med en skøn dyb smag af chokolade, med den lækreste konfekt-lignende konsistens, er uden tvivl en af mine yndlingskager. Helt generelt elsker jeg chokolade og chokolade er jo virkelig essensen af en god og velsmagende brownie

VERDENS BEDSTE BROWNIE

Brownie består af få ingredienser, og når man skal bage en kage, som ikke består af mange råvarer, så er det ret altafgørende at man bruge gode smagfulde råvarer. Det skal man jo i princippet altid bruge, men når ens kage består af så få ingredienser, så er det ret afgørende for smagen, at man bruger rigtig smør og god kvalitets chokolade – så ha’ gerne det in mente, inden i går i gang med at bage jeres brownie.

På bloggen ligger en lignende opskrift på brownie med dulce de leche, brownie lavet på bønner, brownie med valnødder og brownie lavet på sød kartoffel.

OPSKRIFT

Ingredienser

180g chokolade

120g smør

250g sukker

3 små æg

35g hvedemel

2 spsk. kakao

1 tsk. vanilje

Et nips salt

Evt. 60g ristet hasselnødder eller anden nød

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at smelte smør og chokolade ved lav varme og lad det efterfølgende køle lidt ned.
  2. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
  3. Når chokolademassen har kølet lidt af, vendes den stille og roligt i æggesnapsen.
  4. Sigt hvedemel, vanilje og kakaopulver i dejen og vend det forsigtigt. Smag dejen til med lidt salt.
  5. Enten kan I lade dejen være som den er, eller I kan tilføje lidt nødder af en slags. Jeg hakket lidt ristet hasselnødder og vendte dem i dejen.
  6. Kom dejen i en form med et stykke bagepapir. Jeg brugte en firkantet form på 24×24 cm. Kom formen i en 175g forvarm ovn (over/under) og bag kagen i ca. 25 minutter, men tjek med en kniv – dejen skal hænge lidt fast på kniven.
  7. Lad dejen køle af i formen og server som den som den er eller med is og friske bær.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomatsalat med feta, forårsløg og rødløg