Kakaobanan/hytteostpandekager

Madplan uge 7

Det er endnu igen blevet lørdag og som sædvanlig, får I her en skøn madplan, som er fyldt med en masse lækre hverdagsretter, som gerne skulle være for hele familien. Retterne er som udgangspunkt forholdsvis kalorielette og fyldt med en masse grøntsager. Madplanen består blandt andet af enchiladas, fyldte svinemørbrad med ovnbagte kartofler, en pastaret og en masse andre nemme retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.

Madplan uge 7

Mandag: Rugbrød med salater

Tirsdag: Enchiladas

Onsdag: Kylling i kokos/tomatsauce

Torsdag: Kebabsalat

Fredag: Øllebrød med mascarponecreme

Lørdag: Fyldte svinemørbrad med ovnbagte kartofler og dip

Søndag: Pastaret med mørbrad og squash

Mandag kan I bage et stort rugbrød, som I kan toppe med avocado kyllingesalat, skinkesalat, æggesalat, tunsalat, hønsesalat eller laksesalat. Køber I tirsdag en stor portion kyllingefileter, kan I af den ene halvdel lave enchiladas med kylling og grøntsager. Den anden del kylling kan I bruge om onsdag på at lave kylling i en lækker cremet kokos/tomatsauce med spinat.

Torsdag står den på kebabsalat, som smager forrygende, kræver meget lidt og som samtidig kan laves på ganske kort tid. Fredag aften synes jeg skal være en lidt anderledes aftensmad. Så jeg tænker, I kan bruge den resterende del rugbrød fra om mandagen til at lave øllebrød, som I kan toppe med mascarponecreme. Bryder I jer ikke om øllebrød, kan I i stedet servere risengrød eller pandekager.

Lørdag kan I købe 2 svinemørbrader, hvor I kan fylde den ene med ost, hvidløg og persille. Dertil kan I servere ovnbagte kartofler med parmesandressing og sprød salat til. Den anden mørbrad kan I om søndagen bruge til at lave en nem og lækker pastaret med squash og asparges.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kakaobanan/hytteostpandekager