Big Mac Tacos

Madplan uge 31

Det er blevet fredag og I får her madplanen for uge 31. Den består af en masse nemme hverdagsretter, hvor jeg igen har prøvet at gøre, så nogle kødudskæringer og grøntsager går igen. Der er blandt andet tale om hjemmelavet cordon bleu – kylling fyld med ost og skinke – kylling i en cremet karrysauce med kokosmælk, Big Mac tacos, frikadeller og pastasalat og mange andre lækre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 31

Mandag: Wok med oksekød og broccolini

Tirsdag: Frikadeller og pastasalat

Onsdag: Cordon bleu med pommes

Torsdag: Kylling i karry på kokosmælk

Fredag: Moussaka

Lørdag: Big Mac Tacos

Søndag: Marineret kyllingeoverlår med stegte nudler

Mandag står den på wok med oksekød og broccolini. Tirsdag kan I lave frikadeller – enten helt almindelig frikadeller, krydrede frikadeller med feta eller kyllinge frikadeller, hvortil I kan servere en pastasalat med agurk og ærter til.

Onsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, hvor I af den ene del kan lave cordon bleu med pommes samt stegte arparges og ærter. Den anden del kan I bruge om torsdagen til at lave kylling i karry på kokosmælk fyldt med en masse grøntsager.

Fredag står den på moussaka, og sørger I for at købe ekstra hakket oksekød, kan I lørdag lave disse skønne Big Mac Tacos, som tager ingen tid at lave og som smager helt forrygende. Søndag kan I lave marineret kyllingeoverlår med stegte nudler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Big Mac Tacos