Stegt kål med hakket kød

Madplan uge 47

Det er blevet tid til næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af cæsarsalat med rugbrødscroutoner og den lækreste dressing, panini med mozzarella, serranoskinke, pesto, lidt spinat og friske tomater, en skøn pastaret med græskar og mange andre skønne retter. Jeg håber i kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 47

Mandag: Spinatvafler med røget makrelsalat

Tirsdag: Kyllingelasagne

Onsdag: Cæsarsalat

Torsdag: Nakkekoteletter med melonsalat

Fredag: Panini med mozzarella og skinke

Lørdag: Æggekage med salat og flute

Søndag: Krebinetter med stuvede grønærter

Vi starter ugen med en let ret nemlig spinatvafler med røget makrelsalat. Tirsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, hvor I af den ene del kan lave en kyllingelasagne, om onsdag kan I bruge den resterende del til at lave cæsarsalat.

Torsdag står den på nakkekoteletter med melonsalat og hasselback kartofler med krydderurter. Fredag kan I bage flute eller ciabattabrød, som I kan fylde med mozzarella, skinke, pesto og friske tomater og forvandle dem til panini.

Lørdag står den på æggekage med kylling og ricotta med en sprød kålsalat og de resterende flute fra om fredagen. Søndag kan I lave krebinetter med stuvede grønærter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stegt kål med hakket kød