Påskekage - Banankage på kikærter med karameltopping

Madplan uge 16

Påsken er godt i gang, og jeg håber I har og vil få nogle skønne afslappet dage, selvom påsken er lidt anderledes end den plejer. Jeg har som sædvanlig lavet en madplan for næste uge, hvis I altså kan hitte rundt i dagene 🙂 Jeg kommer i hvert fald til at blande dem lidt sammen.

På mandag er det jo 2. påskedag, hvilket gør ugen lidt kortere, men det gør ikke den store forskel disse dage. Skal I holde jeres egen lille påskefrokost i morgen, så skal I måske have rester på mandag… men ellers har jeg et forslag til en nem lille ret til på mandag.

MADPLAN UGE 16

Mandag: Quesadillas

Tirsdag: Avocadokyllingesalat i salatblade

Onsdag: Fladbrød med falafler, syltet rødløg og tzatziki

Torsdag: Kylling i kokos

Fredag: Rispapirruller med kylling og peanutbutterdip

Lørdag: Flankesteak med melonsalat og lun kartoffelsalat

Søndag: Kyllingelår i fad med ebulgursalat

Mandag er 2. påskedag og aftensmaden må gerne være noget nemt og lækkert. Derfor tænker jeg at quesadillas ville være passende. Tirsdag står den på en sommerret bestående af en avocadokyllingesalat med en masse lækkerier. Enten kan I servere den i salatblade, eller I kan komme den ovenpå et stykke flute eller en god koldhævede bolle som; tipo 00-, havregryn-, spinat- eller en gulerodsbolle.

Onsdag kan I lave fladbrød og fylde dem med enten almindelige ovnbagte falafler (som sagtens kan friteret) eller ærtefalafler. Derudover kan I eksempelvis komme lidt blandet grøntsager, hummus, syltet rødløg, tzatziki og/eller ærtemos i. Derudover er det ret lækkert emd sprøde hjemmelavet ovnbagte pommes til.

Torsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I torsdag kan lave kylling i kokos. Den resterende kylling kan I bruge om fredag til at fylde jeres rispapirruller med. I princippet kan I fylde dem med præcis de grøntsager og det kød, som I foretrækker. Dog har jeg her en opskrift på rispapir med kylling og peanutbutterdip. Ellers kan I fylde dem med marineret oksekødsstrimler.

Lørdag skulle vejret gerne være ok godt, så tænker det er på tide at få grillet. Det kunne eksempelvis være flankesteak med melonsalat, grillet asparges (muligvis med serranoskinke), pesto og en lun kartoffelsalat med dild, radiser og bønner. Søndag kan I lave kyllingelår i fad med blandet grøntsager, liggende i en tomatsauce, serveret med en bulgursalat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskekage - Banankage på kikærter med karameltopping