Mascarponecreme

Madplan uge 48

Lørdagen er så småt gået i gang og, I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Madplanen denne gang består blandt andet af klassiske danske frikadeller med skysauce, stegte nudler med kylling, bankekød og en skøn og nem salat med and, tranebær og granatæble. Derudover består aftensmaden på onsdag, hvor det er 1. december, selvfølgelig af risengrød! Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.

MADPLAN 48

Mandag: Frikadeller med kogte kartofler, grøntsager og skysauce

Tirsdag: Frikadellesandwich

Onsdag: 1 december – Risengrød

Torsdag: Butter chicken med naanbrød

Fredag: Stegte nudler med kylling og peanuts

Lørdag: Bankekød med mos

Søndag: Salat med andesteg, æble og granatæble

Mandag kan I købe en stor portion hakket kalv og flæske og lave frikadeller af alt kødet. Den ene halvdel af dellerne kan I servere med kogte grøntsager og skysauce. Den anden del kan I spise om tirsdagen som frikadellesandwich, hvortil I kan bage jeres eget rugbrød, hvis I har lyst.

Onsdag er det første december og derfor står den selvfølgelig på risengrød og klatkager!

Torsdag står den på butter chicken med naanbrød, og den resterende del kyllingefileter kan I bruge om fredagen på at lave stegte nudler med kylling, grøntsager og peanuts. Lørdag kunne det være lækkert med en gammel dansk klassiker som bankekød og søndag står den på andesalat. I stedet for at bruge resterne fra en hel and, kan I stege et par stykker kyllingebryster eller lår og bruge dem i stedet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mascarponecreme