Tigerrejer i cremet chilisauce

Madplan uge 21

Madplanen for den kommende uge ligger nu klar til jer. Det er igen blevet weekend og I skal som sædvanlig have madplanen for den næste uge, og vi er allerede nået til uge 21! Madplanen denne gang består af en helt ny ret, samt et par stykker, som ikke rigtig ligger på bloggen, men jeg prøver at guide jer 🙂 Den består blandt andet af paneret koteletter med grøntsager og smørsauce, tigerrejer i den lækreste cremet og krydrede sauce, rispapirruller, millionbøf og mange andre lækre retter. Jeg håber I kan finde bare en lille smule inspiration.

Madplan uge 21

Mandag: Grillet koteletter med grøn salat, kartofler og grøn cæsardressing

Tirsdag: Paneret koteletter med kogte grøntsager og smørsauce

Onsdag: Rispapir med tigerejer

Torsdag: Tigerrejer i cremet chilisauce

Fredag: Brændende kærlighed på rodfrugtmos

Lørdag: Græsk aften

Søndag: Millionbøf med mos – gratineret

Mandag kan I købe en stor portion koteletter, hvor I kan grille halvdelen og dertil servere ovnbagte kartofler, spidskålssalat med sugarærter og æbler samt denne grønne cæsardressing. Den anden halvdel kan I bruge om tirsdagen og lave en god solid dansk klassikere; paneret koteletter med kogte grøntsager som kartofler, blomkål, gulerødder og/eller porrer. Dertil kan I servere smørsauce – så bliver det ikke meget mere mormor-agtigt.

Onsdag kan I stege nogle tigerrejer i hvidløg og komme dem i rispapir sammen med lidt sprøde grøntsager og evt. lave denne krydrede peanutbutterdip og servere til. Har I købt ekstra tigerrejer om onsdagen, kan I bruge den anden del om torsdagen og lave tigerrejer i cremet chilisauce, hvortil I kan servere en grøn salat og ciabattabrød.

Fredag står den på brændende kærlighed bestående af stegt bacon/flæsk og bløde løg, dertil kan I enten lave en helt normal kartoffelmos (evt. drop persille og ærter) eller lave en med både kartofler og knoldselleri.

Lørdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, og af den ene halvdel kan I lave krydrede græske frikadeller, hvortil I kan servere tzatziki, pommes med feta, græsksalat, syltet rødløg, madbrød eller pitabrød. Af den anden del af det hakket oksekød, kan I lave millionbøf med gratineret mos (her kan I bruge resterne af kartoffelmosen fra om fredagen). Kom mosen i et fad, top evt. med revet os og bag det i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tigerrejer i cremet chilisauce