One pot lasagne

Madplan uge 9

Weekenden står for døren og vinterferien er ved at være slut for de fleste. Så vidt jeg er orienteret, så er der vinterferie i uge 7 og 8, så hverdagen er så småt ved at stå for døren igen. I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som blandt andet består af lækre sandwichs, fyldte kyllingefileter med ovnbagte kartofler med parmesan, flæskesteg med hele molevitten og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 9

Mandag: Nudelret med kylling, grøntsager og peanuts

Tirsdag: Fyldte kyllingefileter med smøreost og pesto, bagte kartofler med parmesan + salat

Onsdag: One pot lasagne

Torsdag: Rester eller panini

Fredag: Æggekage med ricotta og grønkål

Lørdag: Flæskesteg

Søndag: Flæskestegssandwich

Hvis I mandag køber en stor portion kyllingefileter, kan I af den ene halvdel lave en nem og lækker nudelret med kylling, grøntsager og peanuts. Den anden del kan I bruge om tirsdagen til at lave fyldte kyllingefileter med smøreost og pesto, bagte kartofler med parmesan og græsk salat.

Onsdag står den på one pot lasagne, hvortil I kan servere resterne af salaten fra om tirsdagen plus et godt stykke ciabattabrød. Torsdag kan I spise rester, eller har I kun ciabattabrød tilbage, kan I i stedet lave en god panini med mozzarella, tomater, skinke og pesto eller andet.

Fredag kan I lave æggekage med grønkål og ricotta. I kommer nok ikke til at bruge alt ricottaen, så af resten kan I lave ricottapandekager, til dessert, med enten citron og vanilje, banan og chokolade eller kun med banan.

Køber I lørdag en står flæskesteg, gerne en nakkesteg med svær, det er klart det bedste stykke, hvis I spørger mig. Så kan I lave flæskesteg med det hele; kogte kartofler, brunede kartofler, lun rødkålssalat, kold rødkålssalat og selvfølgelig sovs og chips. Søndag kan I lave flæskestegssandwich med hjemmebagte burgerboller af resterne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One pot lasagne