Kofta - krydrede fars på spyd

Madplan uge 34

Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af hjemmelavet blomkålstacos med kylling, avocado og syltet rødløg, samt sandwich med makrelsalat (eller en anden slags salat), tærte med oksekød og gedeost og en masse andre lækre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges madplan.

Madplan uge 34

Mandag: Sandwich med røget makrelsalat

Tirsdag: Kylling i flødesauce med svampe, asparges og parmesanost

Onsdag: Blomkålstacos med kylling

Torsdag: Tærte med oksekød og gedeost

Fredag: Kofta med pommes, naanbrød, tzatziki og couscoussalat

Lørdag: Ølbraiserede kyllingelår med rodfrugtmos

Søndag: Spinatroulade med laks og smøreost

Mandag står den på røget makrelsalat, som I kan komme i en græskarkernebolle, en sandwichbrød eller ovenpå et stykke hjemmebagt rugbrød eller grydebrød. Bryder I jer ikke om røget makrelsalat, kan I i stedet lave skinkesalat, hønsesalat, æggesalat eller laksesalat.

Tirsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave kylling i flødesauce med svampe, asparges og parmesanost. Den anden del kylling kan I onsdag stege og komme i hjemmelavet blomkålstacos med lidt blandet grøntsager og creme fraiche.

Torsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, så I af den ene del kan lave en skøn og nem tærte med oksekød og gedeost, hvortil I kan servere agurkesalat med chili. Den resterende del oksekød, kan I fredag bruge til at lave kofta, hvortil I kan servere pommes, naanbrød, tzatziki og couscoussalat eller tabouleh salat. Lørdag kan I lave en skøn efterårsret: ølbraiserede kyllingelår med rodfrugtmos. Søndag står den på spinatroulade med laks og smøreost.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kofta - krydrede fars på spyd