Madplan uge 34
Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af hjemmelavet blomkålstacos med kylling, avocado og syltet rødløg, samt sandwich med makrelsalat (eller en anden slags salat), tærte med oksekød og gedeost og en masse andre lækre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges madplan.
Madplan uge 34
Mandag: Sandwich med røget makrelsalat
Tirsdag: Kylling i flødesauce med svampe, asparges og parmesanost
Onsdag: Blomkålstacos med kylling
Torsdag: Tærte med oksekød og gedeost
Fredag: Kofta med pommes, naanbrød, tzatziki og couscoussalat
Lørdag: Ølbraiserede kyllingelår med rodfrugtmos
Søndag: Spinatroulade med laks og smøreost
Mandag står den på røget makrelsalat, som I kan komme i en græskarkernebolle, en sandwichbrød eller ovenpå et stykke hjemmebagt rugbrød eller grydebrød. Bryder I jer ikke om røget makrelsalat, kan I i stedet lave skinkesalat, hønsesalat, æggesalat eller laksesalat.
Tirsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave kylling i flødesauce med svampe, asparges og parmesanost. Den anden del kylling kan I onsdag stege og komme i hjemmelavet blomkålstacos med lidt blandet grøntsager og creme fraiche.
Torsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, så I af den ene del kan lave en skøn og nem tærte med oksekød og gedeost, hvortil I kan servere agurkesalat med chili. Den resterende del oksekød, kan I fredag bruge til at lave kofta, hvortil I kan servere pommes, naanbrød, tzatziki og couscoussalat eller tabouleh salat. Lørdag kan I lave en skøn efterårsret: ølbraiserede kyllingelår med rodfrugtmos. Søndag står den på spinatroulade med laks og smøreost.
Ingen kommentarer endnu