Kærnemælkspandekager - Crepes

Madplan uge 41

Det er blevet fredag, weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som forhåbentlig kan gøre ugens indkøb mere overskuelig, da I allerede ved, hvad I skal have til aftensmad. Madplanen består blandt andet af mini calzone, pølsehorn eller pizzasnegle (her kan man lave en stor portion, som kan fryses og bruges på madpakken), gryderet med porrer og svampe, moussaka med græsk salat og mange andre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 41

Mandag: Panang med ris

Tirsdag: Mexicansk spidskålswraps med spicy kylling

Onsdag: Kødboller i brun sovs med mos

Torsdag: Moussaka med salat

Fredag: Kylling med salat med bagt græskar

Lørdag: Kyllingegryderet med porrer, svampe og serranoskinke

Søndag: Calzone med gnavegrønt

Mandag kan I lave en sand klassiker; Panang med kylling, bønner og kokosmælk med ris. Køber I ekstra kylling om mandagen, kan I tirsdag lave mexicanske spidskålswraps med spicy kylling. Onsdag kan I købe en stor porton hakket svinekød, så I af den ene halvdel kan lave kødboller i brun sovs med mos (minder lidt om den svenske ret köttbullar). Af den sidste del kan I torsdag lave Moussaka med græsk salat.

Fredag står den på kylling med salat med ovnbagte græskar, æble og figner. Sørger I for at købe ekstra kyllingefileter om fredagen, kan I af resterne lave kyllingegryderet med porrer, svampe og serranoskinke på lørdag. Søndag må det gerne være noget nemt og I kan derfor lave enten mini calzone, pølsehorn, grove pølsehorn, mini pirogger, pizzasnegle og dertil servere gnavegrønt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærnemælkspandekager - Crepes