Kødboller i tomat/kokossauce

Madplan uge 39

I skal som sædvanlig have næste uges madplan som blandt andet består af pizza toppet med oksekød og en lækker dressing, gammeldags grydesteg, frikadeller på to forskellige måder og ikke mindst mørbradbøffer i svampesauce med enten en grøntsagsmos eller en rodfrugtmos. En madplan som er forholdsvis nem at gå til i en travl hverdag og hvor flere af elementerne går igen, så I på den måde får brugt alle råvarerne og krydderurterne.

Madplan uge 39

Mandag: Æggewraps med kylling, persilledressing og grøntsager

Tirsdag: Fyldte kyllingefileter med salat og knuste kartofler med persillepesto

Onsdag: Gammeldags grydesteg

Torsdag: Kødboller i tomat/kokossauce

Fredag: Frikadellesandwich

Lørdag: Svinemørbrad i svampesauce

Søndag: Pizza

Mandag står den på æggewraps med kylling, persilledressing og en masse grøntsager. Hvis I køber dobbeltportion kyllingefileter om mandagen, kan om tirsdagen lave fyldte kyllingefileter med en smøresot af spinat og soltørret tomater, knuste kartofler med persillepesto samt enten denne spidskålssalat med blåbær og pinjekerner eller spidskålssalat med krydderurtedressing og brombær.

Onsdag står den på gammeldags grydesteg med kogte kartofler og blandet grøntsager.

Hvis I igen køber dobbelt portion hakket kalv og flæsk, kan I om torsdagen lave kødboller i en tomat/kokossauce (jeg ved godt der i opskriften er brugt hakket kylling, men I kan sagtens bruge andet hakket kød). Om fredagen kan I lave frikadeller af den anden halvdel af kødet og bruge dem til frikadellesandwich. Gider I ikke bruge rugbrød til frikadellesandwichene, kan I i stedet lave disse sandwichbrød, spinatboller eller burgerboller.

Lørdag står den på svinemørbrad i svampesauce samt en lækker grøntsagsmos. Ønsker I en mere lys mos, kan I prøve en mos, som er lavet på kartofler og knoldselleri – det er en klar favorit hos mig. Søndag står den på pizza toppet med små stykker oksekød, peberfrugt og dressing. Hvis I ikke ønsker at lave en koldhævede dej til bunden, kan I prøve denne blomkålsbund eller denne lavet på blomkål og sød kartoffel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kødboller i tomat/kokossauce