Svinemørbrad fyldt med ost, hvidløg og persille

Madplan uge 23

Det er igen blevet lørdag, solen skinner og weekenden er godt i gang – kan det blive meget bedre. Som sædvanlig skal I have næste uges madplan, som både består af et par lette sommerretter som koldskål og salat, lidt grillmad og ikke mindst lækre nemme sweet potato nachos.

Jeg håber, I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge. Men er disse opskrifter ikke lige noget for jer, så husk at jeg har samlet alle mine madplaner ét sted, så I kan altid tjekke en gammel madplan ud, og måske få lidt inspiration der.

MADPLAN UGE 23

Mandag: Koldskål

Tirsdag: Pasta med mørbrad

Onsdag: Fyldt mørbrad med ovnbagte kartofler og quinoasalat

Torsdag: Grillet hakkebøffer med kartoffelsalat og tzatziki

Fredag: Mexikansk salat

Lørdag: Helstegt kylling med couscoussalat

Søndag: Nachos

Mandag synes jeg den skal stå på koldskål – i vejrets anledning.

Tirsdag kan I købe 2 svinemørbrader. Den ene kan I lave denne skønne pastaret med svampe, squash og chili og om onsdagen, kan I fylde den anden mørbrad med en ostecreme og servere ovnbagte kartofler og quinossalat med stegt paneer.

Hvis I torsdag køber en stor portion hakket oksekød, kan I lave grillet hakkebøffer med kartoffelsalat med frisk purløg, flute, tzatziki og vandmelonsalat og om fredagen kan I lave en nem mexikansk salat.

Lørdag kan I købe en stor kylling og ‘marinere’ den med parmesanost og friske urter – som I denne opskrift. Til kyllingen kan I servere en farverig couscoussalat og en skøn sommerdressing + syltet rødløg. Resterne af kyllingen kan I bruge om søndagen til at lave sweet potato nachos.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svinemørbrad fyldt med ost, hvidløg og persille