Lækker og cremet chokolademousse

Madplan uge 31

Weekenden nærmer sig, og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne gang består madplanen blandt andet af en hjemmerørt tunmousse, som serveres ovenpå ristet brød, spaghetti bolognese med brød og en nem og lækker salat. Derudover består den af 2 forskellige retter med nakkesteg og flere andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges madplan.

Madplan uge 31

Mandag: Boller i karry

Tirsdag: Spaghetti bolognese

Onsdag: Tunmousse på ristet brød

Torsdag: Cremet pastaret med kylling og grøntsager

Fredag: Grillet nakkekoteletter med

Lørdag: Braiserede nakkesteg med mos

Søndag: Fish and chips med ærtemos og estragonmayonnaise

Mandag kan I købe en stor portion hakket kød og af den ene halvdel, kan I lave boller i karry. Tirsdag kan I lave spaghetti bolognese, hvortil I kan servere en grønsalat med grøn dressing og ciabattaflute. Onsdag står den på tunmousse og dertil servere rester fra salaten om tirsdagen. Det resterende flute kan I riste og servere til tunmoussen.

Torsdag kan I lave cremet pastaret med kylling og grøntsager. Fredag kan I købe en stor nakkesteg og skære nogle bøffer deraf, som I kan grille og dertil servere hasselback kartofler, grøn kålsalat og pesto. Den anden del af nakkefileten, kan I bruge til at lave braiserede nakkefilet med mos eller chili con carne om lørdagen. Søndag står den på fish and chips med ærtemos eller estragonmayonnaise.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker og cremet chokolademousse