Big Mac pizza

Madplan uge 46

Weekenden står for døren og I skal selvfølgelig have næste uges madplan, som denne gang består af blandt andet oksefilet i sous vide med en masse blandet tilbehør, en skøn og nem vinteræggekage med grønkål, ricotta og kylling, Big Mac Pizza bestående af en blomkålsbund, kødboller i peberfrugtsovs og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 46

Mandag: Vinteræggekage med grønkål, ricotta og kylling

Tirsdag: Panang

Onsdag: Røget makrelsalat

Torsdag: Kødboller i peberfrugtsauce

Fredag: Big Mac Pizza

Lørdag: Oksefilet i sous vide med bearnaise og knuste kartofler

Søndag: Marineret kyllingeoverlår med stegte nudler

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, og af den ene halvdel kan I lave en skøn og nem vinteræggekage med grønkål, ricotta og selvfølgelig kylling – et stykke hjemmebagt rugbrød kunne være lækkert til. Den anden del kan I om tirsdagen lave panang med. Onsdag står den på røget makrelsalat ovenpå rugbrød, salatblade eller en god ciabattabolle.

Torsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, af den ene del kan I lave kødboller i peberfrugtsauce eller kødboller i brun sovs. Sørger I for at købe en stor portion kød, kan I af den anden del lave Big Mac Pizza, som består af en blomkålsbund og en masse topping, som normalt indgår i en Big Mac Burger som oksekød, burgerdressing og lidt grøntsager. I kan også vælge at lave en Big Mac salat i stedet.

Lørdag kan I lave en oksefilet i sous vide, hvortil I kan servere knuste kartofler, stegte asparges med serranoskinke og parmesan samt bearnaise creme. Søndag står den på marineret kyllingeoverlår med stegte nudler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Big Mac pizza