Oksekød med broccolini

Madplan uge 6

Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af ærtefalafer med hummus, madbrød som toppes med stegt halloumi, granatæble, avocado og lidt hummus. Derudover består madplanen af Panang, græske frikadeller med tilbehør og mange andre skønne hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 6

Mandag: Bowl med falafler og hummus

Tirsdag: Madbrød med halloumi, hummus, avocado og granatæble

Onsdag: Kyllingelår med flødestegt kål

Torsdag: Græske frikadeller med pommes med feta og græsk salat

Fredag: Tærte med oksekød og gedeost

Lørdag: Panang

Søndag: Low carb carbonara

Mandag kan I lave en bowl med lidt blandet grøntsager, falafler og hummus. Tirsdag står den på resterne af hummus, som I kan smøre ovenpå et stykke madbrød samme med stegt halloumi, hummus, avocado og granatæble.

Onsdag står den på kyllingelår i en sennep/honning marinade med flødestegt kål.

Torsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, så I af den ene del kan lave græske frikadeller, hvortil I kan servere pommes med feta og græsk salat. Fredag kan I bruge den anden del oksekød til at lave en nem og lækker tærte med oksekød og gedeost.

Lørdag kan I lave panang og søndag står den på low carb carbonara – en skøn og nem ret. I kan eksempelvis servere foccacia eller en sprød salat til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oksekød med broccolini