Mexicansk tærte

Madplan uge 26

Det er blevet fredag, weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have næste uge madplan som denne gang blandt andet består af mexicansk tærte med salsa, creme fraiche og nachos samt retter som stegte nudler med laks, fajita, pizza og mange andre skønne og nemme hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 26

Mandag: Stegte nudler med laks

Tirsdag: Grillmad

Onsdag: Mexicansk tærte

Torsdag: Pariserbøf

Fredag: Tortilla kartoffelpizza

Lørdag: Kylling toppet med mozzarella og tomater + tilbehør

Søndag: Fajita

Mandag kan I lave stegte nudler med laks og en masse grøntsager. Tirsdag kunne det være lækkert med grillmad. I kan eksempelvis grille nogle marineret skaft koteletter, hvortil I kan servere kartoffelsalat med peberfrugt og tzatziki.

Onsdag står den på mexicansk inspireret tærte, hvortil I kan servere salsa, guacamole, creme fraiche og nachos. Sørger I for at købe ekstra hakket oksekød, kan I bruge den sidste del til at lave pariserbøf om torsdagen med pickles og syltet rødløg.

Fredag kan I lave tortillapizza med mascarpone og kartofler med pesto. Lørdag kan I købe en stor portion kyllingefileter. Den ene del kylling kan I stege og toppe med mozzarella og tomater. Dertil kan I servere ciabattabrød og couscoussalat med feta, granatæble og stegt squash.

Den resterende del kylling kan I om søndagen bruge til at lave fajita kyllingefileter i tortillas med blandet grøntsager.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexicansk tærte