Spidskålssalat med asparges, feta og forårsløgdressing

Madplan uge 36

Så er madplanen for uge 36 klar til jer. Mangler I lidt inspiration til lækre nemme hverdagsretter, kan I forhåbentlig finde lidt inspiration her. Mine opskrifter er for det meste forholdsvis kalorielette og består af en god portion grøntsager, som jeg prøver at få tilføjet så ofte som muligt. Denne gang består madplanen blandt andet af Tikka Chicken Masala med enten stegte eller ovnbagte naanbrød, wok med tigerrejer, flæskesteg med det hele og en masse andre skønne retter.

Madplan uge 36

Mandag: Ceasar salat

Tirsdag: Tikka Chicken Masala

Onsdag: Wok med tigerrejer

Torsdag: Spaghetti med kødboller i tomatsauce

Fredag: Big Mac tacos

Lørdag: Flæskesteg med det hele

Søndag: Biksemad

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave Ceasar salat med sprøde rugbrødscroutoner og den lækreste dressing. Den resterende del kylling kan I tirsdag bruge til at lave Tikka Chicken Masala med ovnbagte naanbrød eller stegte naanbrød uden eller med persille og hvidløg.

Onsdag står den på wok med tigerrejer og en masse grøntsager.

Køber I torsdag en ekstra stor portion hakket oksekød, kan I af den ene del lave spaghetti med kødboller i tomatsauce. Den anden del kan I torsdag bruge til at lave Big Mac tacos. Bryder I jer ikke om tacos, kan I i stedet lave Big Mac pizza eller Big Mac salat.

Lørdag går der julestemning i den, og jeg synes den skal stå på flæskesteg med kogte kartofler, brunede kartofler, den skønneste sovs, frisk rødkålssalat, lun rødkål og ikke mindst chips. Til dessert kunne I jo lave risalamande. Søndag kan I lave biksemad af resterne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spidskålssalat med asparges, feta og forårsløgdressing