Poppede ris med dulce de luche, hasselnødder og chokolade

Madplan uge 48

Det er igen blevet fredag, vi skal til at tage hul på den sidste weekend i november måned, da det på fredag er den første december og året lakker mod enden. I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af risengrød (da det som sagt er den første december på fredag), mexicanske wraps, kødboller i en cremet peberfrugtsauce og mange andre skønne hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 48

Mandag: Kødboller i peberfrugtsauce

Tirsdag: Big Mac Tacos

Onsdag: Grydestegt kyllingesteg

Torsdag: Mexicanske wraps

Fredag: Risengrød

Lørdag: Flæskesteg og klatkager

Søndag: Flæskestegssandwich

Mandag kan I købe en stor portion hakket oksekød, og af den ene del kan I lave kødboller i peberfrugtsauce. Af den anden del kan I tirsdag lave Big Mac tacos.

Onsdag står den på grydestegt kyllingesteg med kartofler, sovs og en en sprød salat med friske æbler. Torsdag kan I bruge kyllingeresterne til at lave mexicanske wraps.

Fredag er det den 1. december og derfor står menuen selvfølgelig på risengrød. Laver I en stor portion, kan I lave klatkager til dessert om lørdagen, hvor menuen står på flæskesteg med rødkålssalat, lun rødkålssalat, kartofler og sovs. Søndag kan I lave flæskestegssandwich af resterne fra om lørdagen. Dertil kan I selv bage burgerboller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Poppede ris med dulce de luche, hasselnødder og chokolade