Flødekartofler

Madplan uge 4

Madplan uge 4

Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have næstet uges madplan. Denne gang består madplanen blandt andet af meatza toppet med peberfrugt, rødløg og pepperoni, oksefilet med flødekartofler, koteletter med sprøde kartofler samt en cremet ricottadip med spicy agurker. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges madplan.

Mandag: Wok med hakket kylling, grøntsager og nudler

Tirsdag: Meatza med tomatsalat med burrata og pesto

Onsdag: Koteletter med kartofler og agurker i ricottadip

Torsdag: Koteletter i fad

Fredag: Græske tacos med tzatziki og feta

Lørdag: Culottesteg eller oksefilet med flødekartofler

Søndag: Salat med stegen

Mandag kan I købe en stor portion hakket kylling, så I den ene del kan lave en skøn og lækker gang wok med hakket kylling, grøntsager og nudler. Den anden del kød kan I tirsdag bruge til at lave meatza som toppes med pepperoni, peberfrugt, løg og rucola, hvortil I kan servere tomatsalat med burrata og basilikum.

Onsdag kan I købe ekstra koteletter, så I kan lave koteletter med sprøde paprika kartofler og spicy agurker i ricottadip. Den anden del koteletter kan I torsdag bruge til at lave koteletter i fad. Fredag kan I lave græske tacos med tzatziki og feta.

Lørdag kan I enten købe en oksemørbrad, culottesteg eller oksefilet, som I eksempelvis kan komme i jeres sous vide, dertil kan I servere flødekartofler, asparges med serranoskinke og parmesan, foccacia samt en tomatsalat med feta og saltet mandler. Søndag kan I bruge resterne af stegen til at lave denne skønne salat med feta, asparges, rødløg og en lækker dressing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flødekartofler