Cookies med mørk chokolade

Madplan uge 5

Her får I madplanen for uge 5, så I kan gå weekenden i møde med styr på næste uges aftensmad. Denne gang består madplanen blandt andet af en skøn wokret med en masse grøntsager og store tigerrejer, forloren hare med ovnbagte kartofler og gulerødder, biksemad af resterne fra en gang grydesteg, clubsandwich og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 5

Mandag: Clubsandwich

Tirsdag: Risret med kylling, spinat og tomater

Onsdag: Forloren hare med ovnbagte kartofler

Torsdag: Wok med tigerrejer

Fredag: Fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød

Lørdag: Gammeldags gryderet

Søndag: Biksemad

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter. Den ene del kan I stege og lave til clubsandwich, som I kan smøre med en karrydressing og eventuelt kan I bage jeres egne sandwichbrød. Den anden del kylling kan I tirsdag bruge til at lave en risret med kylling, spinat og tomater

Onsdag står den på forloren hare med ovnbagte rodfrugter. Torsdag kan I lave en nem og lækker gang wok med en hulens masse grøntsager og store tigerrejer.

Fredag kan I lave fiskefrikadeller, som I kan spise ovenpå et stykke hjemmebagt rugbrød og toppe med remoulade. Lørdag står den på gammeldags oksesteg og søndag kan I lave biksemad af resterne fra om lørdagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies med mørk chokolade