Gammeldags fastelavnsboller med chokolade og marcipan

Madplan uge 9

Næste uges madplan ligger nu klar til jer her i oplægget. Madplanen består af en masse forskellige opskrifter som blandt andet hakkebøffer med ovnbagte kartofler, salat og bearnaisecreme, butter chicken, kalv grillkylling med pommes og en mange andre nemme retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.

Madplan uge 9

Mandag: Butter chicken

Tirsdag: Fettuccine med kylling, spinat og soltørret tomater

Onsdag: Fyldte peberfrugter med kålsalat

Torsdag: Hakkebøffer med kartofler og bearnaise

Fredag: Halv grillkylling med pommes

Lørdag: Skaftkoteletter med spidskål og forårsløg

Søndag: Krebinetter med stuvede grønærter

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene halvdel kan lave butter chicken, og tirsdag kan I lave fettuccine med kylling, spinat og soltørret tomater af den anden halvdel.

Onsdag står den på fyldte peberfrugter med krydrede hakket oksekød, dertil kan I eksempelvis servere denne lækre nemme kålsalat med agurk til. Torsdag kan I lave hakkebøffer, hvortil I kan lave hasselback kartofler, bearnaisecreme og tomatsalat.

På fredagen bliver menuen en halv grillkylling med pommes, hvortil I kan servere en lækker dip til som avocadocreme, haydari, remoulade eller fetadip.

Lørdag kan I lave skaftkoteletter med forårsløg og spidskål vendt i en sennepsdressing. Søndag står den på en mormor klassikere; krebinetter med stuvede grønærter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gammeldags fastelavnsboller med chokolade og marcipan