Sprøde paprika kartofler

Madplan uge 22

Madplanen for uge 22 ligger nu klar her til jer. Det er jo igen blevet lørdag, og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang består af blandt andet panini med fyld, æggewraps med bøf, løg og estragonmayonnaise, moussaka og hakkebøffer med paprika kartoffelskiver og bearnaisecreme. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad.

Madplan uge 22

Mandag: Græsk farsbrød med græsk salat, tzatziki og naanbrød

Tirsdag: Panini af naanbrød

Onsdag: Kylling i flødesauce med svampe og asparges

Torsdag: Pastasalat med kylling og karrydressing

Fredag: Æggewraps med grøntsager, tykstegsbøf, estragonmayonnaise og syltet rødløg

Lørdag: Hakkebøffer med paprika kartofler og bearnaisecreme

Søndag: Moussaka

Mandag kan I lave græsk farsbrød med græsk salat, hummus, tzatziki og naanbrød. Sørger I for at lave en stor portion naanbrød, kan I bruge resten om tirsdagen til at lave panini af. Dem kan I eksempelvis fylde med serranoskinke, mozzarellabøffer, tomater og pesto.

Onsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, hvor I af den ene del kan lave kylling i flødesauce med svampe og asparges. Den anden del af kødet kan I bruge om torsdagen til at lave pastasalat med kylling og karrydressing.

Fredag står den på æggewraps med friske grøntsager, tykstegsbøf, estragonmayonnaise og syltet rødløg. Lørdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, som I kan lave hakkebøffer af og dertil servere bearnaisecreme (her kan I komme lidt af estragonmayonnaise i), paprika kartofler og stegt spidskål med parmesanost. Sørger I for at købe dobbelt hakket oksekød, kan I lave moussaka om søndagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde paprika kartofler