Helstegt nakkesteg i svampesauce

Madplan uge 1

Vi nærmer os slutningen af året, og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. På mandag er det den 2. januar og det er tid til at tage hul på 2023 og dermed årets første madplan. Denne gang består madplanen blandt andet af pad thai, en skøn og lækker cremet pastaret med kylling, stegt laks med asparges og knuste kartofler og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges madplan.

Madplan uge 1

Mandag: Pitabrød med falafler, hummus, tzatziki, syltet rødløg mm.

Tirsdag: Pad thai

Onsdag: Pastaret med kylling

Torsdag: Nakkekoteletter med ovnbagte rodfrugter, kålsalat og

Fredag: Helstegt nakkesteg i svampesauce med mos

Lørdag: Stegt laks med knuste kartofler og asparges

Søndag: Halv grillkylling med pommes

Mandag står den på hjemmelavet pitabrød, som I kan fylde med ærtefalafler eller paneret blomkål samt hummus, tzatziki, syltet rødløg og lidt blandet friske grøntsager. Tirsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave pad thai. Af den anden del kan I onsdag lave pastaret med kylling, serranoskinke, parmesanost og chili.

Torsdag kan I købe en stor nakkesteg, hvoraf I kan skære et par bøffer, som I kan stege og dertil servere ovnbagte rodfrugter, sprød salat og rødvinssauce. Den hele nakkesteg kan I om fredagen forvandle til denne skønne ret: Helstegt nakkesteg i svampesauce med mos. Lørdag står den på stegt laks med knuste kartofler og asparges samt en agurkedressing. Søndag kan I lave en ægte 90’er søndags klassiker – nemlig en halv grillkylling med pommes. Dertil kan I servere chilimayo eller estragonmayo.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helstegt nakkesteg i svampesauce