Madplan uge 24
Det er blevet fredag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af hjemmelavet burger med chilimayonnaise og hjemmebagte burgerboller, koteletter i fad med ris eller mos samt en skøn asiatisk ret med krydrede oksekød og grøntsager. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.
Madplan uge 24
Mandag: Æggewraps med kylling
Tirsdag: Pastasalat med kylling og serranoskinke
Onsdag: Grillet koteletter med haydari og knuste kartofler
Torsdag: Koteletter i fad med svampe
Fredag: Asiatisk ret med oksekød
Lørdag: Burger
Søndag: Halv grillkylling med pommes
Mandag står den på æggewraps som fyldes med kylling og lidt blandet grøntsager. Sørger I for at købe ekstra kylling, kan I tirsdag bruge resten til at lave pastasalat med en masse grøntsager og serranoskinke – vendt i en dressing.
Onsdag kan I grille nogle koteletter, hvortil I kan servere haydari, knuste kartofler samt en nem og sprød sommersalat. Køb ekstra koteletter, så I torsdag kan lave koteletter i fad – enten de traditionelle eller I kan komme dem i en svampesauce. Dertil kan I servere ris eller mos.
Fredag kan I købe en stor portion hakket oksekød, så I af den ene halvdel kan lave en skøn og nem asiatisk inspireret ret med hakket oksekød. Lørdag kan I bruge den sidste del til at lave bøffer til burgere, hvor I kan bage jeres egne burgerboller og fylde dem med grøntsager, syltet rødløg og chilimayonnaise. Søndag kan I lave en god gammel 90’er klassiker; halv grillkylling med pommes hvortil I kan servere resterne af chilimayonnaisen eller I kan lave en estragonmayonnaise.
Ingen kommentarer endnu