Kofta, tabouleh salat og tzatziki

Madplan uge 39

Weekenden står for døren, efteråret nærmer sig med små skridt og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. denne gang består den blandt andet af risengrød og klatkager (der er snart kun 3 måneder til jul), fyldt mørbrad med pesto og smøreost, kofta, tzatziki, tabouleh og mange andre skønne hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad.

Madplan uge 39

Mandag: Risengrød

Tirsdag: Taboulah, kofta, tzatziki og naanbrød

Onsdag: Stegt kylling med rester fra om tirsdagen

Torsdag: Krebinetter og stuvede grønærter

Fredag: Pizza med oksekød og dressing + tomatsalat med burrata

Lørdag: Fyldt mørbrad med stegte asparges og ovnbagte kartofler

Søndag: Mørbradgryde med mos

Mandag står den på risengrød da der på søndag kun er 3 måneder til juleaften og det skal da fejres med risengrød og klatkager. Tirsdag kan I lave tabouleh salat, kofta, tzatziki og naanbrød. Onsdag kan I stege noget kylling og servere resterne af dressing, brød og salat fra om tirsdagen til.

Torsdag står den på krebinetter og stuvede grønærter og fredag kan I lave pizza, som I eksempelvis kan toppe med strimler af oksekød og dressing. Dertil kan I servere en tomatsalat med burrata og pesto.

Lørdag kan I købe 2 stk. svinemørbrad, så I af den ene kan lave fyldt mørbrad med smøreost og pesto, hvortil I kan servere stegte asparges med serranoskinke og parmesan, samt ovnbagte paprika kartofler og fetadip. Den anden mørbrad kan I søndag forvandle til mørbradgryde med ris eller rodfrugtmos. I kan enten lave en klassiske mørbradgryde med bacon og cocktailpølser eller en mere grøntsagsfyldt version.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kofta, tabouleh salat og tzatziki