Bagt græskar med parmesan

Madplan uge 44

Det er igen blevet tid til næste madplan, som denne gang blandt andet består af hjemmebagte pitabrød fyldt med kofta, hummus, rødkål og lidt blandet friske grøntsager. Derudover byder madplanen på mørksej i kokosmælk og rød karry, rispapirruller og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 44

Mandag: Cremet pastaret med kylling

Tirsdag: Mexicansk risret med avocado, salsa og creme fraiche

Onsdag: Mørksej i kokosmælk

Torsdag: Pitabrød med kofta, hummus, rødkål og friske grøntsager

Fredag: Millionbøf med mos

Lørdag: Rispapirruller

Søndag: Rester

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af de ene del kan lave en cremet pastaret med kylling og en masse grøntsager. Den sidste del kyllingefileter kan I lave mexicansk risret med avocado, salsa, creme fraiche, koriander mm.

Onsdag står den på mørksej i cremet kokossauce med rød karry, peberfrugter og squash. Torsdag kan I enten købe nogle gode pitabrød, eller I kan bage jeres egne pitabrød, som I kan fylde med kofta, tzatziki, hummus og lidt blandet grøntsager.

Fredag kan I lave millionbøf med rodfrugtmos. Lørdag står den på rispapirruller, som I kan fylde med krydrede kylling, strimler af oksekød, tigerrejer (evt. paneret) og lidt sprøde grøntsager som agurk, gulerødder, peberfrugt, forårsløg, avocado, rødkål eller mango. Søndag kan I tage resterne af kød og grøntsager fra om lørdagen, smide på en varm pande med lidt hoisinsauce, fiskesauce og soya. Find inspiration i denne opskrift.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt græskar med parmesan