Koldhævet foccacia med flagesalt

Madplan uge 1

Vi nærmer os slutningen af året, og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. På mandag er det den 1. januar og det er tid til at tage hul på 2024 og dermed også årets første madplan. Jeg tænker de fleste af os starter årets første dag med ren afslapning og en masse lækker tømmermændsmad, så det kommer der også lidt eksempler på. Ellers består madplanen blandt andet af kyllingesalat i wraps, chili con carne på 2 forskellige måder og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges madplan.

Madplan uge 1

Mandag: Tømmermændsmad

Tirsdag: Kyllingesalat med avocado i wraps

Onsdag: Kylling i flødesauce med svampe og parmesan

Torsdag: Chili con carne

Fredag: Bagt chili con carne

Lørdag: Braiserede svinekæber

Søndag: Toast

Mandag er det 1. januar, som må være den ultimative tømmermændsdag, og derfor står den højst sandsynligt på tømmermændsmad for de fleste af os – her får I et par ideer: Tortillapizza med kartofler og mascarpone, sweet potato nachos med kylling, skyrdejspizza, koldhævede pizza, halv grillkylling med pommes, burger eller quesadillas.

Tirsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, af den ene halvdel kan I lave kyllingesalat med avocado. Den anden del kan I onsdag bruge til at lave kylling i flødesauce med svampe, asparges og parmesan.

Torsdag kan I lave en stor portion chili con carne, som I kan spise med ris, nachos, salsa, guacamole og creme fraiche. Fredag kan I bruge den sidste rest chili con carne til at lave bagt chili con carne. Lørdag kan I lave rødvinsbraiserede svinekæber med rodfrugtmos. Søndag står den på toast – enten kan I lave blomkålstoast, eller I kan bruge flute, naanbrød, ciabattabrød eller surdejsbrød til at lave jeres toast med.

Rigtig godt nytår!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævet foccacia med flagesalt