No baked havregryns bider med chokolade

Madplan uge 3

Weekenden står for døren, I får her madplanen for uge 3, som vi snart går ind i. I næste uge består madplanen blande af Tikka Chicken Masala med hjemmebagt brød, marineret kyllingeoverlår med lækre stegte nudler og grøntsager, quesadillas med kylling, ost og peberfrugter og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad.

Madplan uge 3

Mandag: Pitabrød med falafler, hummus og grøntsager

Tirsdag: Tikka Chicken Masala

Onsdag: Quesadillas med kyllingebrystfileter

Torsdag: Kødboller i kokos/tomatsauce med ris

Fredag: Marineret kyllingeoverlår med stegte nudler

Lørdag: Millionbøf med mos

Søndag: Mexicansk salat

Mandag kan I bage pitabrød, som I kan fylde med ærtefalafler, hummus, tzatziki, syltet rødløg og lidt blandet friske grøntsager. Tirsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave Tikka Chicken Masala, hvortil I kan servere de sidste pitabrød til.

Onsdag kan I stege den sidste del kyllingefileter, som I kan komme mellem to tortillas sammen med lidt løg og peberfrugter og ikke mindst ost, og dermed lave quesadillas. Torsdag står den på kødboller i en skøn kokos/tomatsauce, hvortil I kan servere blomkålsris eller almindelige ris

Fredag står den på marineret kyllingeoverlår med stegte nudler. Lørdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, hvor I af den ene del kan lave millionbøf med grøntsagsmos. Søndag kan I bruge den sidste del oksekød til at lave denne skønne mexicanske salat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No baked havregryns bider med chokolade