Påskekage - Mazarinkage med ristet mandler og mascarponecreme

Madplan uge 16

De første påskedage er overstået, og nu er der lige en helt almindelig lørdag på tapetet, hvor butikkerne igen er åbne og vi kan få shoppet og handler til de næste påskedage. Som sædvanlig skal I have næste uges madplan som denne uge blandt andet består af fyldt svinemørbrad med en lækker cremet ostemasse smagt til med pesto, tatar med pommes, melonsalat med kylling og mange andre lækre nemme hverdagsretter. Jeg håber I kan finde en masse inspiration til næste uges aftensmad.

Madplan uge 16

Mandag: Hønsesalat på ristet brød

Tirsdag: Melonsalat med mozzarella + kylling og brød

Onsdag: Mørbrad i svampe/løgsauce med mos

Torsdag: Fyldt mørbrad med smøreost og pest + ovnbagte kartofler med parmesandressing

Fredag: Tatar med pommes

Lørdag: Mexican night

Søndag: Fiskefrikadeller på rugbrød med remoulade

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I kan lave hønsesalat og servere ovenpå et stykke ristet ciabattabrød eller grydebrød. Enten kan I lave en helt almindelig hønsesalat eller en kalorielet hønsesalat. Tirsdag kan I bruge den anden del at kyllingefileterne, som I kan stege og dertil servere melonsalat med serranoskinke og mozzarella. Har I ciabattabrød tilovers fra om mandagen, kan I servere det til.

Onsdag står den på mørbradbøffer med svampe og bløde løg, hvortil I kan servere rodfrugtmos til. Køber I 2 mørbrader om onsdagen, kan I fylde den anden om torsdagen med en smøreost/pestomasse, hvortil I kan servere disse ovnbagte kartofler med parmesandressing.

Fredag kan I lave rørt tatar med estragonmayonnaise. Dertil kan I servere nogle lækre sprøde pommes frittes eller ristet brød.

Lørdag kan I lave en rigtig mexican night, hvortil I kan servere en masse mexicanske retter som quesadillas, fajitas, enchiladas, små tortillas, eller blomkåls, med pulled chicken, pulled pork, marineret kylling, oksekød eller paneret kylling. Ellers kan I lave chili con carne med enten nakkefilet, kylling eller oksekød. En god portion nachos eller mexicanske pommes kunne også være lækkert at servere. Til det mexicanske køkken hører sig forskellige dyppelser eller tilbehør til som guacamole, salsa, creme fraiche, chilidressing og syltet løg.

Søndag kan I lave fiskefrikadeller, hvortil I kan servere rugbrød og remoulade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskekage - Mazarinkage med ristet mandler og mascarponecreme