Moussaka

Madplan uge 4

Weekenden nærmer sig og det er tid til den sædvanlige madplan. Denne gang består madplanen blandt andet af pizza, frikadeller, marokkansk inspireret kylling og salat og mange andre nemme hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 4

Mandag: Frikadelle sandwich med hjemmelavet rødkålssalat

Tirsdag: Kødboller i brunsovs med mos

Onsdag: Marokkansk inspireret butterfly kylling med salat

Torsdag: Fladbrød med marokkanske rester

Fredag: Champignon a la creme med koteletter

Lørdag: Moussaka med græsk salat og flute

Søndag: Big Mac pizza på tortilla

Køb en stor portion hakket kød, I bestemmer selv om det skal være kalv og flæsk, kylling eller oksekød. Af den ene del kan I mandag lave frikadellesandwich, hvor I kan lave disse grøntsagsfyldte frikadeller. Derudover kan I komme hjemmelavet rødkålssalat og måske remoulade i jeres sandwich, og I kan bage jeres eget rugbrød. Den sidste del af det hakket kød, kan I bruge om tirsdagen til at lave kødboller i brunsovs med mos.

Onsdag kan I købe en stor kylling og lave den om til en butterfly chicken, marinere den i marokkansk inspireret krydderier og dertil servere en marokkansk salat. Torsdag kan I komme resterne fra både kyllingen og salaten i madbrød sammen med tzatziki.

Fredag kan I lave champignon a la creme med koteletter, hvortil I eksempelvis kan servere pasta eller ris. Lørdag kan I lave moussaka med græsk salat og flute. Søndag står den på pizza, og her kan I lave en blanding af tortilla pizza og Big Mac pizza – og lave tortilla Big Mac Pizza.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moussaka