Peanut karamel bar

Madplan uge 30

Weekenden står for døren og vi skal snart til at tage hul på uge 30 (tænk at vi snart er i uge 30 og juli måned allerede er ved at være slut – det går jo alt for stærkt). Nå men I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af chili con carne lavet på nakkefilet, med guacamole, tortillas og creme fraiche. Derudover består planen af kyllinge lollipops med ovnbagte kartofler, hakkebøffer med quinoasalat med stegt ost og mange andre skønne hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 30

Mandag: Pitabrød med tzatziki, hummus, grøntsager og krydrede frikadeller

Tirsdag: Salat ud af resterne fra om mandagen

Onsdag: Hakkebøffer med quinoasalat

Torsdag: Pommes med spicy oksekød og friske grøntsager

Fredag: Kyllinge lollipops med ovnbagte kartofler og parmesandressing

Lørdag: Stegte nakkekoteletter med med kartoffelsalat og vandmelonsalat

Søndag: Chili con carne af nakkesteg

Mandag kan I lave hjemmelavet pitabrød, som I kan fylde med tzatziki, hummus, friske grøntsager, syltet rødløg og grøntsagsfyldte frikadeller eller falafler. Tirsdag kan I bruge resterne til at lave en skøn salat, hvor I kan tilføje lid romainsalat eller kål, og spise de sidste pitabrød ved siden af.

Onsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, så I af den ene del kan lave hakkebøffer, som I kan grille og dertil servere fyldte squashruller, quinoasalat og bønnedip med bagte peberfrugter og hvidløg. Af den anden del hakket oksekød, kan I lave pommes med smeltet ost, spicy hakket oksekød og friske grøntsager.

Fredag står den på kyllinge lollipops med ovnbagte kartofler og parmesandressing. Lørdag kan I købe en stor nakkesteg, hvor I kan skære bøffer af den ene halvdel, som I kan grille og dertil servere kartoffelsalat med feta og soltørret tomater samt en vandmelonsalat med feta og blåbær. Den sidste del af nakkestegen, kan I søndag forvandle til den lækreste chili con carne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peanut karamel bar