Cornflakes med peanuts og chokolade

Madplan uge 45

Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Det er jo Mortens aften på fredag, og selvom jeg efterhånden fornemmer, at det ikke er mange som ‘fejrer’ Mortens aften, så er den alligevel placeret på madplanen. Derudover består madplanen af spaghetti bolognese, spansk bondesalat med croutoner, mozzarella, kylling og friske grøntsager, fish and chips og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 45

Mandag: Spansk bondesalat med flute

Tirsdag: Fyldte kyllingefileter og parmesan kartofler

Onsdag: Spaghetti bolognese

Torsdag: Skyr pizza med bolognese

Fredag: Mortens aften

Lørdag: Rester eller biksemad

Søndag: Fish and chips

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave spansk bondesalat med mozzarella, croutoner, tomater og meget mere. Dertil kan I servere ciabattaflute. Af den anden del kylling kan I tirsdag lave fyldte kyllingefileter med spinat, smøreost og soltørret tomater samt parmesan kartofler og fetadip.

Onsdag står den på spaghetti bolognese og torsdag kan I lave skyr pizza, som I kan toppe med rester af bolognesen fra onsdag. Fredag er det Mortens aften og den står derfor på andesteg, flæskesteg med lun rødkål, frisk rødkålssalat med appelsin og æbler, kartofler, sovs og franske kartofler.

Lørdag kan I lave biksemad af resterne fra Mortens aften. Søndag står den på fish and chips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cornflakes med peanuts og chokolade